Oldal kiválasztása

Hogyan telik egy nap, ha az utazásban egy lakóautó a társunk? Képzeljük el, hogy felkerekedünk a családunkkal vagy a barátainkkal, hogy kiránduljunk egy nagyot! Mivel akár 6 személyes járművet is bérelhetünk, senkinek sem kell kimaradnia. A helyszín? Akárhol, ahová kalandvágyunk vezet bennünket, hiszen nem foglaltunk előre szállást. Mert ez egy lakóautó bérlés történet!

             Amikor reggel megérkezünk egy kempingbe, elfoglaljuk a helyünket, kipakoljuk nyugágyainkat, hintaágyainkat. A reggeli kávénkat még a lakóautónk konyhájában készítjük el, az összkomfortos felszerelés ezt lehetővé teszi. Kávénkat szürcsölgetve leülünk közösen az elősátor alá. Élvezzük a napsütést, a csendet, a természet apró hangjait, ahogyan a szél borzolja a faleveleket.

             Lassan nekiláthatunk az ebédfőzésnek. Ehhez bográcsszettet használunk. 6 személynek jól kell laknia, ezért érdemes a bográcsszett bérlésére is gondolni. Az előkészületekbe mindenki besegít, így is újabb élményeket szerezve. A nap többi része kirándulással, túrázással telik.

Este jó újra összegyűlni a tűz körül, átbeszélni a nap eseményeit egy csésze forró tea mellett. A kényelmes alvást a lakóautóban lévő, ággyá alakítható ülések biztosítják. Mennyivel jobb lesz majd reggel hátfájás nélkül kelni! Milyen sok élmény megszerzését biztosítja egy lakóautós utazás!